Saavutettavuusseloste

Tämä on digipalvelulain 306/2019 9§ mukainen saavutettavuusseloste, joka koskee Zoturi Oy:n palvelua https://haya.fi. Saavutettavuusseloste ei koske palveluun upotettuja kolmansien osapuolien videoita vaan niiden saavutettavuustiedoista vastaavat kyseiset toimijat.

Digipalvelut täyttävät saavutettavuusvaatimukset osittain. Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen johtuen ei lainsäädännön piiriin kuuluvasta sisällöstä, jota on verkkosisältöön, joka on arkistoitu ennen 23.9.2019 sekä video- tai äänitallenteita, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020. Lisäksi syynä on kohtuuton rasite, koska sivustolle tuotetaan suuri määrä videota.  Johtuen videontuotannon syklistä, sivustolla voi olla väliaikaisesti tekstittämättömiä videoita.

Sisältö saatavissa vaihtoehtoisella tavalla pyytämällä sitä helpdesk@zoturi.com sähköpostiosoitteesta.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille sähköpostilla osoitteeseen helpdesk@zoturi.com ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus(at)avi.fi

puhelinnumero vaihde 0295 016 000